Kome biste prvo pomogli? Odgovorite na ovo pitanje bez-razmišljanja i rezultat će vas zapanjiti

Izbori koje pravimo mnogo govore o nama, naročito oni koje pravimo u stresnim situacijama u kojima moramo da reagiramo odmah. Oni nam govore mnogo o našem karakteru, moralnim vrijednostima, pa i inteligenciji.Svakako se nadamo da ne morate često donositi ovakve odluke, ali zato smo za vas pripremili test koji će provjeriti kakve su vaše vrijednosti i koliko su mudri izbori koje pravite. Da li ste spremni?

Kome biste prvo pomogli?

 

 

Pogledajte ovu fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najprije pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.

 

Osoba #1

Vi ste dobro odgojeni i vaspitani, sa snažim osjećajem za moral i poštovanjem tradicionalnih vrijednosti. Problemima uvijek pristupate racionalno i nikada ne reagirate a da niste dobro promislili o svojim postupcima. Zbog ovoga vam je ponekad teško da prihvatite nepravdu u svijetu. Često vam daju da završavate poslove koji su drugim ljudima dosadni.

 

Osoba #2

Vaš izbor ukazuje na to da ste veoma osjetljvi i da ste više puta u prošlosti bili povrijeđeni. Nerijetko vam predbacuju da morate skinuti ružičaste naočale i spustiti se na zemlju. Ipak, prijatelji vas božavaju jer znaju da ćete uvijek biti tu za njih.

 

Osoba #3

Vi ste netko tko uživa u zabavama, akciji i životu uopće. Nikada nećete raditi ono što ne morate, već ćete se truditi da u svemu uživate do krajnjih granica. Vi ste pirodni vođa i privlačite ljude oko sebe kao magnet.

 

Osoba #4

 Vi ste vječiti optimista i netko tko uvijek promatra vedru stranu života. Rijetko se fokusirate na probleme i u stanju ste da sa svima pronađete zajednički jezik. Vrlo ste radoznali i ne podnosite rutinu i kada ste zatvoreni među četiri zida.

Izvor: Fokuzz , Foto: brightside.me