Dužina domalog prsta mnogo govori o vama. Evo i šta!

Osobe sa kraćim domalim prstom od kažiprsta imaju izraženije samopouzdanje, puni su sebe i uobraženi...

A) Može se reći kako su osobe sa dužim domalim prstom od kažiprsta najlepše po izgledu. Zrače šarmom zbog kojeg drugima lako zatitra srce. Uz to, agresivnije su i odlučnije u donošenju odluka i nije im problem riskirati. Odgovaraju im zanimanja: vojnik, inžinjer, igrač šaha te su uspešni u rešavanju problema ukrštenica. Naučnici su otkrili kako osobe sa dužim domalim prstom zarađuju više od osoba sa kraćim domalim prstom.

B) Osobe sa kraćim domalim prstom od kažiprsta imaju izraženije samopouzdanje, puni su sebe i uobraženi. Uživaju u samoći i ne vole kada ih se ometa u njihovom slobodnom vremenu. Nisu tip osobe koja će poduzeti prvi korak u ljubavi, nego su skloniji prihvaćati pažnju koju primaju.

C) Osobe kod kojih je dužina domalog prsta i kažiprsta ista su miroljubive, a osećaju se neugodno kada se nađu u konfliktu. Organizovane su i trude se da se dobro slažu sa svim ljudima. Karakteriše ih i činjenica da su skloni da budu verni u vezi, puni nežnosti i brige prema svojim partnerima.